První číslo zpravodaje a veřejné projednání

7. 12. 2011

Vydáváme první číslo projektového zpravodaje Proměny Jiráskových sadů a zveme vás na druhé setkání s veřejností, které podrobně představí architektonický návrh obnovy parku.

V pondělí 12. 12. se v Litoměřicích koná další veřejné projednání plánované proměny parku Jiráskovy sady. Účastníci setkání se podrobně seznámí s architektonickým návrhem z brněnského Atelieru zahradní a krajinářské architektury Ing. Zdenka Sendlera. Zeptat se mohou na vše, co je k obnově parku zajímá. Projekt realizovaný s naší podporou představí a dotazy veřejnosti budou zodpovídat zástupci města Litoměřice, nadace a Atelieru zahradní a krajinářské architektury.

KDY / v pondělí 12. 12. od 17.00
KDE / v kongresovém sále Gotického hradu, Tyršovo náměstí 68, Litoměřice

Vydáváme také první číslo zpravodaje na podporu litoměřického projektu. Proměny Jiráskových sadů budou přinášet aktuality a důležité informace z obnovy parku. Tištěný zpravodaj je distribuován na několika veřejně přístupných místech v Litoměřicích, v elektronické podobě si jej můžete stáhnout zde. K odběru elektronické nebo tištěné verze zpravodaje se můžete přihlásit na adrese info@nadace-promeny.cz.